Cleverwood, een communicatiebureau gespecialiseerd in nieuwe media, lanceert The Learning Hub

C

Op 6 november 2012 lanceerde Cleverwood, een communicatiebureau gespecialiseerd in nieuwe media en opgericht in 2007, haar centrum voor expertise en knowledge sharing The Learning Hub. Dit is het resultaat van 5 jaar ervaring in het organiseren van opleidingen die bedrijven helpen om de mogelijkheden van nieuwe media volledig te benutten.

?Onze uitgebreide kennis van het internet betekent niet dat we de hele dag lang alleen maar achter onze computers zitten. Integendeel, onze bedrijfscultuur stoelt op samenwerken en samen plezier maken. Met het nieuwe opleidingsprogramma van The Learning Hub willen we deze lijn in knowledge sharing verder doortrekken. Voortaan laten we new media professionals en andere geïnteresseerden meedelen in onze kennis.?, zegt Olivier Beaujean, managing partner bij Cleverwood.

In het kader van The Learning Hub, heeft Cleverwood de handen in elkaar geslagen met Miel Van Opstal, die uitgebreide ervaring heeft in het opleiden en coachen van new media professionals en studenten.

The Learning Hub van Cleverwood is gebouwd op een netwerk van experten die professionals alle tools en “secrets” aanreiken om hun digitale kanalen optimaal te beheren en te benutten. Met deze kennis op zak kunnen bedrijfsleiders het maximum halen uit hun manier van communiceren en zo makkelijker hun doelstellingen bereiken.

The Learning Hub focust zich op verschillende takken van de nieuwe media; van community management en het dagelijkse beheer van websites tot het bepalen van sterke strategieën en crisismanagement op gebied van sociale media. Er zijn tal van verschillende opleidingsmodules; van gratis te downloaden white papers en cursussen voor zelfstudie tot trainingsessies op maat en op locatie bij de klant.

Over Cleverwood: Cleverwood is een handelsmerk van Fair Wood Ventures, opgericht in België. Het helpt klanten in heel België en Europa om hun aanwezigheid op bestaande en opkomende nieuwe media kanalen op te zetten en uit te bouwen, en levert hun inhoud aan de eindklant op een inventieve, interactieve manier. Sinds de oprichting in 2007 kent Cleverwood een snelle groei en heeft het al meer dan 70 klanten bediend, waaronder grote bedrijven zoals Nestle, Mobistar, Eurostar en nog vele anderen.

See more
Pressking

About the author

pressking
By pressking